top of page

 

experiències Gelamà
per Terra

Venez nous rejoindre pour explorer notre belle région de l’Emporda depuis la Terre

 

Hem triat Gregal Comunicació Ambiental com a guia de confiança, pel seu extraordinari coneixement de la zona i la seva àmplia experiència en senderisme i visites turístiques, accedint als llocs més bells del nostre entorn. Tots els itineraris acaben amb un tast de vins.

Enoexperiència: Posta del sol a Sant Onofre i tast de vins

El millor moment per assaborir una copa de vi és la posta del sol. Slow turism en primera persona. Des del lloc de trobada farem un passeig fins a l'ermita de Sant Onofre, on podrem gaudir d’una impressionant vista de la plana empordanesa. Deixarem les presses lluny i ens deixarem endur pel ritme del sol i l'aroma del vi.

Disponibilitat: Amb reserva prèvia
Preu: € 16.00 (inclou guia, tast de vins i assegurança).
Cal portar llanterna (de mà o frontal)
Durada: 2 hores
Mínim: 5 persones
Màxim: 15 persones.

 

 

 

 

Ruta de senderisme I: Gelamà (Vilajuïga) - Castell Quermançó- Canyelles - Veïnat de dalt - Gelamà (Vilajuïga)

Caminarem pels contraforts de la serra de Verdera, al cor del Parc Natural del Cap de Creus. Un camí ple d'història on podrem entendre l'evolució d'un paisatge modelat per l'home. El camí ens portarà fins al Castell de Quermançó, dominant el camí que venia de mar, fins al poble medieval de Canyelles,    abandonat des de fa temps.

 

Nivell: Mig
Distància: 10 km
Desnivell: 200 m
Durada: 2 hores a pies, més el tast de vins
Disponibilitat: Amb reserva prèvia.
Preu: 20,00 € por persona (inclou guia, tast de vins i assegurança).
Mínim: 5 persones
Màxim: 15 persones

 

Ruta de senderisme II: Mas Ventós - Santa Helena - Sant Pere de Rodes - Sant Salvador de Verdera - Mas Ventós i tast de vins al mirador de l’Empordà

 

La Serra de Verdera ens amaga una veritable joia d’art medieval; Sant Pere de Rodes. Però és ben cert que no podrem entendre aquest monument si no passegem pel seu paisatge, cal visitar el poble de Santa Creu de Rodes, i pujar al Castell de Sant Salvador.

El nostre camí ens portarà a visitar aquests tres espais tan singulars i units per la història, entre paisatges immensos i vistes espectaculars sobre la mediterrània. I, per acabar la ruta, un tast al balcó de l'Empordà, un gran moment per gaudir de tots els sentits.

 

Nivell: mig/baix
Distància: 5 km
Desnivell: 250 m
Durada: 3 hores a peu, més tast de vins
Disponibilitat: Amb reserva prèvia
Preu: € 25.00 (inclou guia, entrada en el Monestir de Sant Pere de Rodes, tast de vins i assegurança).
Mínim: 5 persones
Màxim: 15 persones


Gelama & Gregal
bottom of page