Celler
Gelamà és una dels cellers més antics de l'Alt Empordà. Després de 75 anys d'inactivitat, l'any 2007 els descendents de la família es van embarcar en la producció de nous vins, convertint-se així en una dels primers cellers que produïen vins monovarietals a l'Empordà.
Igual que van fer els seus avantpassats en els anys 20, Gelamà es va reinventar a si mateixa i va començar a produir vi espumós, convertint-se així en l'únic fabricant de vi espumós de la DO Empordà de producció pròpia.​La finca Gelamà té 14 hectàrees i està repartida en diverses vinyes on es conreen, exclusivament de manera ecològica, diferents varietats de raim autocton: garnatxa negre, macabey, carinyena, merlot, syrah i cabernet.
​
Per a la fermentació utilitzem àmfores, creant així sabors i productes únics, com per exemple va venir espumós ancestral i vi espumós Blanc de noir de Garnacha, entre altres.
Els nostres vins
ARBRE BLANC
Varietat: Garnatxa, Merlot and Carinyena.
Alcohol: 14.5%
​
​
4 GRAPES
Varietat: 100% Garnatxa negre.
Alcohol: 14.5%
DESCORBES
Varietat: 100% Macabeu.
Alcohol: 14%
SENTIMENTAL
Varietat: 100% Garnatxa
Alcohol: 13%